tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post5072371072172087248..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Fläskfilé i gott sällskapKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-15143508805073054072007-09-07T10:24:00.000+02:002007-09-07T10:24:00.000+02:00Anonym - Tack! Det är helt rätt den måste vara gen...Anonym - Tack! Det är helt rätt den måste vara genomstekt, men trist blir den om den är alltför stekt och nästan hoppar ur pannan av sig själv. Svårt att få saftig då. Därför är min genomstekt med någon rosa ton i mitten. Jag kunde varit lite tydligare där. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-21072102032841331972007-09-07T10:14:00.000+02:002007-09-07T10:14:00.000+02:00du kan ju inte låta fläskfilé vara lite rosa i mit...du kan ju inte låta fläskfilé vara lite rosa i mitten heller, den måste ju helstekas!! det är farligt att äta rosa griskött!Anonymousnoreply@blogger.com