tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post4428126798890651701..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: ÄppelgeléKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-41278069187171882442009-10-18T09:46:44.728+02:002009-10-18T09:46:44.728+02:00Jag minns kampen om din äppelgele på burkbytardage...Jag minns kampen om din äppelgele på burkbytardagen i vintras :)Livet på den mörka sidanhttps://www.blogger.com/profile/00470100294240218169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-69365431329796203922009-10-18T08:48:09.057+02:002009-10-18T08:48:09.057+02:00kram på er allihop och tack för fina kommentarer. ...kram på er allihop och tack för fina kommentarer. <br /><br />Gelé är gott till en stek. Äppelgelé har vi lagt i Annatårtan i vår bok (s 145). Det blir jättegott och fint om man använder den gröna. Sedan är äppelgelé au naturel gott på en skink eller ostmacka. <br />Vinbärsgelé använder vi till järnvägskakor och frimurare (en kaka på mandelmassa och oblat). Rönnbärsgelé till viltstek är oslagbart. Äppelgelé med myntasmak är gott till lamm.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-77644263987430708922009-10-18T08:11:52.309+02:002009-10-18T08:11:52.309+02:00Oj, vilken härlig färg det blev. Har precis hittat...Oj, vilken härlig färg det blev. Har precis hittat till din blogg och fler besök lär det bli :-)Martinahttps://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-36943702489955693872009-10-16T20:29:46.660+02:002009-10-16T20:29:46.660+02:00Hej!
Vilken fin blogg du har! blir så inspirerad a...Hej!<br />Vilken fin blogg du har! blir så inspirerad av alla härliga recept. Älskar att laga mat och lägger själv upp massa recept, tester<br />på produkter osv, men jag bloggar även om inredning och guldkornen i vardagen;=)<br /><br />Hit återvänder jag mer än gärna! Trevlig helg...nu vankas hemgjord pizza med massa italienska tillbehör och pannacotta i olika lager, mums!<br />/Ericaericahttp://www.metrobloggen.se/richielifenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-91598459480740314492009-10-14T11:59:02.024+02:002009-10-14T11:59:02.024+02:00Oj oj oj vad grönt! Är du säker på att man kan äta...Oj oj oj vad grönt! Är du säker på att man kan äta det? ;-) <br /><br />Vad äter man egentligen gelé till? Jag minns att vi åt gelé till en och annan "söndagsstek" men minns inte ens vilket kött det var. Och gelé är så förknippat med just kött. Kan det passa det till något annat tro?Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-62269325936686761422009-10-14T11:56:32.580+02:002009-10-14T11:56:32.580+02:00Så läckert!Så läckert!Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.com