tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post394554847366041317..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Chimichurri ytterligare en variant och sötsur chili - mycket gott!Kinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-18346046234596681962017-03-13T07:32:16.136+01:002017-03-13T07:32:16.136+01:00Låter som att det kan bli gott med en grön sås. Ha...Låter som att det kan bli gott med en grön sås. Har hört ngt om majjo på surkål men inte provat själv. Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-29331839674686112842017-03-09T10:27:59.350+01:002017-03-09T10:27:59.350+01:00Låter goda båda två! Vad tror du om chimichurri so...Låter goda båda två! Vad tror du om chimichurri som sås till fundue med kött och grönsaker? Eller är det bättre med en tunn pesto eller annan typ av sauce verte? Jag brukar göra gräddfil/majonnässåser till fondue eller hemvispad bea, men nu ska jag bjuda någon som vare sig äter mjölkprodukter eller ägg...Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com