tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post1831052589196662506..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Rester av kokt fiskKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-34084649472498755702010-02-21T21:45:54.725+01:002010-02-21T21:45:54.725+01:00Fint tips vad man ska göra med överbliven fisk.
J...Fint tips vad man ska göra med överbliven fisk. <br />Jag brukar ofta laga för lite fisk eftersom jag inte vet vad vi ska göra med resterna. Det här är mycket bättre än att göra matlådor av överbliven fisk :)Magnus på Matlyckanhttp://matlyckan.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-43299290923003510102010-02-12T07:37:14.452+01:002010-02-12T07:37:14.452+01:00Det är väldigt gott och man tar den fisk man har, ...Det är väldigt gott och man tar den fisk man har, oftast är det bara en sort. Din idé om rökt fisk låter ju inte dum. Prova och berätta för oss andra. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-35442919714845579062010-02-11T22:41:55.470+01:002010-02-11T22:41:55.470+01:00Låter himla gott Kinna! Men när har man rester av ...Låter himla gott Kinna! Men när har man rester av olika slags fisk samtidigt? Eller fryser ni in fiskmiddagar som blir över och sen tar upp? Fisksufflé åt jag mkt som barn! Är det enbart kokt fisk, eller funkar det att blanda med te x. varmrökt?Kryddburkenhttp://kryddburken.senoreply@blogger.com