tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post116215962439862924..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Pepparkakshjärtan och kärleksörtKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1162583349124326552006-11-03T20:49:00.000+01:002006-11-03T20:49:00.000+01:00Jag lägger ut det imorgon så kan du titta på det d...Jag lägger ut det imorgon så kan du titta på det då.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1162456628955063952006-11-02T09:37:00.000+01:002006-11-02T09:37:00.000+01:00Ja, det blev typ 100 på en halv sats. Jag har lärt...Ja, det blev typ 100 på en halv sats. Jag har lärt mig vid det här laget att jag ofta gör halva satsen för dels är det jobbigt att göra, dels äter vi inte så mycket kakor så att det går åt. <BR/>Tack för tipset om Riddarbageriets söta. Jag har inte köpt boken än. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1162418268986325532006-11-01T22:57:00.000+01:002006-11-01T22:57:00.000+01:00200 stycken!!Det är då man gör pepparkakor tills m...200 stycken!!<BR/>Det är då man gör pepparkakor tills man är jäkligt trött på alltsammans typ ;). <BR/>Jag gör ett recept ur Johan Sörbergs Riddarbageriets söta. Väldigt bra recept där man ska låta degen ligga och mogna i några veckor så det krävs framförhållning men gott som sjutton blir det :).Anonymousnoreply@blogger.com