tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post116159874998519030..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Snabba rotfruktsgratängenKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-34384972130423545312009-10-17T21:20:20.130+02:002009-10-17T21:20:20.130+02:00Bra tips X-tian! Ikväll blev min gratäng lite för ...Bra tips X-tian! Ikväll blev min gratäng lite för lös för jag hade för lite potatis hemma. Men det brukar alltid annars vara ett säkert kort. <br />kram KKinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-55593153861308365892009-10-17T20:29:00.960+02:002009-10-17T20:29:00.960+02:00har alltid misslyckats med gratänger - tils jag te...har alltid misslyckats med gratänger - tils jag testade Anthony Bourdains recept. Inget speciellt egentligen dock med den för mig världsomvälvande skillnaden att man kokar rotsakerna i grädden/gräddmjölken och sen häller ner allt i formen och låter gå i ugnen med ost som topping.<br /><br />Blir jämnt krämig genom hela gratängen och supergod.Xtianhttps://www.blogger.com/profile/15815934485621894346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161787686798141012006-10-25T16:48:00.000+02:002006-10-25T16:48:00.000+02:00Du kan prova att poppa ner lite blomkål i den ocks...Du kan prova att poppa ner lite blomkål i den också, eller broccoli. Jag gillar inte broccoli så det utgår här. Jag har varierat gratänger kors och tvärs. En gång har jag haft majs i för att äldsta systerdottern som är en stoisk vägra-äta-kött-unge (så har det alltid varit) skulle äta. Det var gott det med. Stoppa i lök också.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161610069999901792006-10-23T15:27:00.000+02:002006-10-23T15:27:00.000+02:00Jessica - min fantasi är dålig så det här är en av...Jessica - min fantasi är dålig så det här är en av de få gratängerna som jag gör. Det bästa med den är att smaken är riktigt bra. Ibland har jag svårt att få till det helt enkelt.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161601665025409502006-10-23T13:07:00.000+02:002006-10-23T13:07:00.000+02:00Åh gratänger i stil med den här är standard här i ...Åh gratänger i stil med den här är standard här i huset. Lägg till skinka, dra bort ost plus minus diverse (ja, du fattar) så blir det finemang :).Anonymousnoreply@blogger.com