tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post116097766404889337..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: En 1er cruKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-31901937046744322462007-11-27T12:57:00.000+01:002007-11-27T12:57:00.000+01:00Kul att du nämner whisky i samma andetag som chokl...Kul att du nämner whisky i samma andetag som choklad för de tu går gärna hand i hand. Gärna en Aberlour eller en Glenfarclas för mig.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08017719668914651094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161329280473434922006-10-20T09:28:00.000+02:002006-10-20T09:28:00.000+02:00Synd ibland att man inte kan dela sig i två och gö...Synd ibland att man inte kan dela sig i två och göra flera saker samtidigt. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161251482951721972006-10-19T11:51:00.000+02:002006-10-19T11:51:00.000+02:00Vilken osis att jag inte hade tid att gå på denna ...Vilken osis att jag inte hade tid att gå på denna festival. Men som Du vet var jag ju på en annan trevlig festival helgen innan. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161113233797308082006-10-17T21:27:00.000+02:002006-10-17T21:27:00.000+02:00Bästa metoden är helt klart att äta upp chokladen ...Bästa metoden är helt klart att äta upp chokladen snabbt!<BR/><BR/>Då blir den inte grå var den än ligger - fråga en som provat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161066744264348062006-10-17T08:32:00.000+02:002006-10-17T08:32:00.000+02:00Lyx med vinkyl. Det skulle man ha. Clivia, du fick...Lyx med vinkyl. Det skulle man ha. <BR/><BR/>Clivia, du fick något riktigt bra i ditt paket. <BR/><BR/>Jessica - jag gör som du ger orkisarna prio. Så mycket choklad ligger definitivt inte hos mig så att det blir någon stor fråga heller.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1161007585712632382006-10-16T16:06:00.000+02:002006-10-16T16:06:00.000+02:00Jag har bara västerfönster och där är det proppful...Jag har bara västerfönster och där är det proppfullt av orkideer och även om det fanns plats där så skulle orkisarna ha företräde. Jag har godisförrådet i en låda rätt och slätt. <BR/>Jag skulle vilja ha choklad av Enric Rovira just nu men har tappat kollen på var den finns. Annars går slinker valrhona ner hur lätt som helst, särskilt mjölkchokladen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1160994584029806662006-10-16T12:29:00.000+02:002006-10-16T12:29:00.000+02:00jag fick en chokladkaka från Michel Cluziel i ett ...jag fick en chokladkaka från Michel Cluziel i ett matpaket häromsistens och förstod (inte minst av den underbara smaken) att det var något speciellt, men kul att lära mer om detta märke!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1160989005431880802006-10-16T10:56:00.000+02:002006-10-16T10:56:00.000+02:00Problemet med norrfönstret lär väl vara elementet ...Problemet med norrfönstret lär väl vara elementet som de flesta av oss har under fönsterbrädan? Fast en sann entusiast skippar väl värmen för chokladens bästa. <BR/><BR/>Jag brukar lägga min choklad i vinkylen som jag ställt i på ca 16 grader. Det är inte lika fuktigt där som i det vanliga kylskåpet eftersom det inte är lika kallt...Anonymousnoreply@blogger.com