tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post115752141118957823..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Bräsera grönsakstillbehörKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1157551464615286242006-09-06T16:04:00.000+02:002006-09-06T16:04:00.000+02:00Ilva - jag med. Kom på att stekt lök på gammalt vi...Ilva - jag med. Kom på att stekt lök på gammalt vis också är en slags bräsering. Jättegott och superlätt.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1157535974069509212006-09-06T11:46:00.000+02:002006-09-06T11:46:00.000+02:00Jag ALSKAR braserade gron- och rotsaker!Jag ALSKAR braserade gron- och rotsaker!Ilvahttps://www.blogger.com/profile/06917489033091463791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1157526925232271302006-09-06T09:15:00.000+02:002006-09-06T09:15:00.000+02:00Satt och filosoferade på bussen och kom fram till ...Satt och filosoferade på bussen och kom fram till att även i det svenska köket bräseras en del. T ex bräserad vitkål, rödkål eller långkål till jul. Samma teknik men lite mindre elegant än i det franska köket.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.com