23 april, 2017

Kikärtsbiffar med god grönkålssalladJust nu får jag lådor från Smakbox vilket jag uppskattar mycket och jag försöker testa produkterna så snabbt som möjligt. Det lyckas för det mesta och vill du se vad jag gör med dem kan du hålla koll på mitt Instakonto då detta är den kanal jag för det mesta hinner att uppdatera.

Så häromkvällen testade vi ett paket med Risentas Kikärtsbiffar. Jag googlade på deras recept och hittade en grönkålssallad som jag gärna gör igen. Alltså platsar detta på bloggen som en kom-ihåg-post. Till detta serverade vi lollo rossoblad och stekta champinjoner som var kryddade med lite vitlök. Superenkelt och väldigt gott.

Grönkålssallad med citron och tamari*
150 g grönkål
juice och rivet skal av 1 citron
1/2 msk tamari, soja
1 1/2 msk olivolja

Repa grönkål genom att dra av bladen från stjälken. Dela i mindre bitar. Lägg i en bunke. Tillsätt juice, rivet citronskal från citron, tamari och olivolja. Använd rena torra händer och blanda med grönkålen så att dressingen fördelas jämnt över bladen.


* Ibland uppdateras sajter och recept plockas bort. Därför lägger jag upp dem på egna bloggen också, för att ha dem kvar. Och av den anledningen vill jag också ge cred genom att länka tillbaka till stället där jag hittade receptet.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...