18 oktober, 2014

Nu är det dags för Matbloggsträff både i Göteborg och Stockholm


Nu arrangerar Matbloggspriset två Matbloggsträffar i samband med Mitt kökmässan så vi vill träffa dig både i Göteborg och Stockholm. Eftersom vi gärna vill att det ska vara ganska många bloggare vore det förstås kul om också du kommer. Mässan har lånat ut fina lokaler till oss och flera kända bloggprofiler kommer att bjuda oss på inspiration och kunskap.  

För den som önskar finns det möjlighet att också laga mat tillsammans med oss. Rent-a-Chef bjuder oss till sitt kök på mässan och upplåter 16 platser för matbloggare. Vill du vara med på den aktiviteten laddar du upp en bild på Instagram med taggen #Matbloggstraffgbg eller #Matbloggstraffsthlm.  Du bestämmer därmed var du skulle vilja delta. Självklart får du vara med på båda orterna och både laga mat samt komma på träffen. Eftersom det är olika talare och olika deltagare blir det helt säkert helt olika upplevelser.

På träffen var det förra året mycket uppskattat med paneldebatter och därför har vi lagt med det i programmet i år också. Har du någon idé om vad du tycker vi ska prata om får du gärna tipsa oss här på kinna.jonsson @ fiduser.se.

Program Göteborg
  • Gunilla Davidsson, Affärsutvecklare Måltidsturism Skaraborg, VD/turistchef, Läckö-Kinnekulle kommer att berätta om hur man jobbar med Måltidsturism . 
  • Matkanaler på Youtube har poppat upp det senaste året och United Screens berättar för oss hur det fungerar.
  • Paneldebatt - 
  • Jultraditioner och julmat -  Kinna Jonsson, Kinnas blogg - mormors mat
  • Vi fikar och får något från Destination Läckö-Kinnekulle. 
  • Jul på Gunnebo slott på Gunnebo slott. Vi hämtas med buss och åker gemensamt ut dit. 

Program Stockholm

Här hittar du anmälan

Blogga gärna om träffen så att fler kommer. Du får länk tillbaka av oss om du mailar in den. 

Välkommen!

1 kommentar:

Marlene sa...

Synd att jag inte hittade hit tidigare... men hoppa på ny chans nästa år ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...