05 oktober, 2013

Att nominera en matbloggare i folkets val kan ha stor betydelse #matbloggspriset


Förra året diskuterade ett gäng matbloggare både på matbloggsträffen hos Hello Truth i Göteborg och Matbloggsträff i Stockholm hur matbloggare kan tjäna pengar på att blogga. Annonser ger ju inte så feta inkomster för de flesta då det krävs enormt stor trafik på den egna sajten. Många gånger får bloggare inte alltför roliga förfrågningar om samarbeten.

Ett sätt är att skapa tjänster och produkter som är attraktiva för andra kan vara att man skapar events, föreläser, skriver artiklar etc. Att det i år finns bokutgivningspaket som priser till Det stora bloggpriset, Bästa dryckesblogg och Folkets val är därför extra roligt eftersom det är ett sätt att skapa något som går att sälja.

Någon annan som har bra exempel på hur ni gör i det här fallet? Tipsa gärna och inspirera oss andra.

Och du, glöm inte att nominera dina favoritbloggare till Matbloggspriset i Folkets val. Det kan ha stor betydelse för den vars blogg du läser.

Trevlig helg!

PS Jag sitter med i juryn för sjunde gången letar efter bloggar i alla de andra kategorierna men tipsa mig gärna lite extra om Bästa Bak och dessertbloggare och Bästa branschblogg gärna med mail till kinna.jonsson (@) bredband.net. DS

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...