14 augusti, 2012

Redan rekord på rösterna i Matbloggspriset - rösta nuNu kan man rösta på de nominerade matbloggarna till Matbloggspriset. Fram till den 20 augusti har du på dig att rösta. Det verkar bli rekord på rösterna i år...så hjälp till att höja rekordet till skyhöga nivåer och rösta du också.

Här kan du läsa lite mer om Matbloggspriset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Måste tyvärr säga att alla regler kring det här, som kanske är resultatet av tidigare fusk..vad vet jag..gör att jag inte kan rösta alls. Jag har ingen dator hemma, och när jag kommer till jobbet så verkar det som om vi har samma ip-adress vi som sitter här. För ngn annan har redan röstat och när jag klickar mig till mastbloggspriset går det itne att rösta. Gör mig enormt ledsen, speciellt eftersom de största bloggarna och den som kommer vinna själva fuskat av vad jag fått veta. Tycker det är fel att de stora, som redan vunnit en gång 1. fuskar och 2. får vinna igen. Jag vet att det är flera där ute som tycker att de båda borde diskvalificeras får osportsligt beteende, röstfusk mm. Tack för ett fint pris och engagemang men det känns mkt tråkigt att jag inte kan rösta, än mindre att priset gynnar fel personer.

Carin och tjejerna på jobbet

Kinna Jonsson sa...

Tack för din kommentar.

Vi blir också enormt ledsna över att de som röstar och gillar priset inte kan rösta i den utsträckning som de vill. Tävlingen låg från början inlänkad i Facebook men fick kraftig kritik för att alla inte har Facebook. LÖösningen flyttades med den anledningen med tanke om att det skulle underlätta för alla.

Till nästa år försöker vi hitta en bättre lösning som är säker och upplevs som rättvis.

Jag hoppas du ändå vill följa matbloggspristävlingen.

med vänliga hälsningar
Kinna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...