07 augusti, 2012

Laddar inför Formex

Då var det dags igen för en av de där mässorna som är så inspirerande inför hösten nämligen Formex.

Klefstad förlag ska ställa  ut igen. Den här gången i samarbete med MünchMedia i Malmö. Båda ger vi ut kokböcker och tillsammans inleder vi ett samarbete kring TastyCards.

TastyCards är vykort med matiga motiv och recept på baksidan. Först ut är bilder på de gamla vaxduksböckerna. Recepten på baksidan är ett konserveringsrecept på inlagda plommon och en av våra favoritkakor nämligen Mammas Rågkaka. Då det viset blir får både I mormors berså med bakning och I mormors skafferi med konservering varsitt vykort. Vi hoppas förstås att det här kommer att vara intressant för de presentbutiker som vi arbetar med. Hör gärna av dig om du är intresserad av att få veta mer eller kom och besök oss på Formex. Vi står i monter B17:20

2 kommentarer:

Ingrid Münch sa...

Så roligt det ska bli att möta alla besökare på Formex tillsammans med dig Kinna. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete kring TastyCards av dina bilder från ”mormors skafferi” som du redan börjat få beställningar på. Det blir extra spännande när vi väljer ut fler motiv och recept som kommer att ingå i din kollektion.

sofia sa...

Tips! www.culinarydream.tumblr.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...