01 februari, 2012

På besök hos middagsfrid

Mycket trevliga inbjudningar dimper ner i lådan. Den här gången från en av bloggarna som hängt med från början nämligen Lena Olivia från Koalas kitchen. Henne träffade jag på en av de allra första matbloggsträffarna. Idag har hon fått jobb på Middagsfrid och tillsammans med en kollega kreerar hon recepten i matkassarna.

Roligt att få träffa i gänget som provsmakade maträtterna för veckan.

Lena berättar att kunderna har fått rösta fram sin 10-i-topp-lista och favoriter. Just den här veckan innehåller matkassen just det - favoriterna. Vi äter halva portioner. Först måste alla vara tysta i 1 minut. Sen får vi berätta vad vi tycker. För mycket olja. Mer kryddning. Det smakar gott. Jag gillar 2 sorters ostar. Jag älskar halluomi. En del av kunderna gör inte det... Kommentarerna haglar och det är uppenbart att alla tycker det är kul att delta. T o m en styrelsemedlem är där och provsmakar.

Efter maten tas ett litet gäng ostar fram. Tanken är att det ska finnas en "egen brandad" ost i frukostkassen. Många osttillverkare har tillfrågats. Ca hälften hade getostproduktion. De tre som kommit genom nålsögat är alla goda på sitt sätt. Vi får väl se vilken det blir...Mycket trevligt att få komma och få en liten inblick i arbetet.

Blogginlägg #22 i försöket att blogga i 100 dagar

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...