23 januari, 2012

Mandolin för finsmakarna i köket

Fortsätter mer spaningar på Formex. Den här blev jag sugen på. En rejäl mandolin som är ställbar. Där man kan göra rutnät av potatisen för att bara nämna något man kan göra med det här supercoola köksredskapet.

Framför allt är killar köpare av den här berättar Lena på Margull. Vilket får mig att tänka på Markus Samuelssons föredrag där han spådde att Köket är killarnas nya garage. Tyngre maskiner och bättre kvalitet på grejerna som köps in. Jag kan bara hålla med och en sån mandolin vill jag också ha i mitt kök.

Blogginlägg #13 i utmaningen blogg100

4 kommentarer:

Veckansmiddag sa...

DEN vill jag ha!! Jag har alltid varit en prylgeek och älskat alla tillbehör och teknik som har funnits... var tror du man kan få tag i denna?

//Sanna

Kinna Jonsson sa...

Ägaren till agenturen heter Lena Forsberg på Margull AB. Ingen hemsida så därför lägger jag hennes nummer här. 046 24 78 78. Pratade en god stund med henne. Massa bra grejer men den här var outstanding. Hon hade Goodgrips-sakerna också.

Fröken Dill sa...

Se där - mandolinernas Rolls Royce! Blir sugen, men min Kyocera är rätt bra också och framförallt liten i formatet. Lilla köket svämmar just nu över och alla prylar har inte ens någon sportslig att få plats...

Kinna Jonsson sa...

Frk Dill - det är nog lite som du skriver en Rolls Royce. Nä, de sakerna som kommer in i mitt kök är lätträknade. Skåp och hyllor dignar av prylar...det måste vara bra grejer då. Men den här tror jag skulle vara en sån. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...