16 oktober, 2010

Vill du träffa andra svenska matbloggare?
En matbloggsträff för matbloggare borde finnas. Det tyckte iallafall Pia Borg på Pipopp och kontaktade mig och Stellan Löfving på Salt för att höra vår åsikt. Vi kunde bara hålla med då det är kul att ses och dela idéer. Alltså är det planerad en träff i samband med Det goda köketmässan den 12-14 november i Älvsjö. Pia har skrivit programförklaringen om vad som är tänkt.
Dessutom har vi bjudit in Anne Skoog på Annes food att delta och planera. Hon är en av dem som matbloggat allra längst, ända sen 2004. Mer information om matbloggsträffen finns i Svenska matbloggares fanclub.

Matbloggarna har fått sponsring av lokal och biljetter från Det goda köket till lördagen den 13 november kl 10-14. Då är det tänkt att vi ska kunna prata om saker som berör oss matbloggare och vi vill gärna ha in dina synpunkter eller om du själv skulle vilja prata om ett ämne i 20 eller 40 minuter. Kika gärna mer på schema och program som Stellan skrivit här där du också kan skriva dina egna kommentarer.

På fredagen efter pressträffen kommer vi att ha scenprogram från 10-11. Bl a pratar vi trender och delar ut matbloggspriset. Rösta gärna fram din favorit...!

Sponsor biljetter och lokal. Fanclub Det goda köket
Sponsor är även Chill out med biljetter. Fanclub Sommaren 2010
Christopher Anderthon, Deluxive State sponsrar med Grafik och logga. Grafik kan du snart hämta här.

Vi blir självklart glada om du går med i fanclubbarna och visar din uppskattning och självklart också om du vill sprida det här vidare så att vi blir några stycken som ses.

4 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Det är så kul att läsa om träffar och att det händer så mycket kringmatbloggar och dess skribenter. Det som är "tråkigt" är att det är så vansinnigt långt bort :)

Kinna sa...

Skulle vara kul om du kan komma! Det är ju verkligen årets mathappening.

Håkan och Anki sa...

Så synd det är den helgen och inte någon helg innan, då ska vi nämligen på en minisemester i Stockholm. Men nästa år, då ska vi planera bättre!

KarinW sa...

Det här blir spännande! Bra initiativ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...