18 juni, 2010

Pluggar sociala medier

Just nu är det mycket som snurrar i min hjärna och det blir väldigt lite tankar på mat. Det som rör sig i hjärnan är sociala medier och en utbildning som jag går på Social Media Academy. Utbildningen är väldigt bra. 2 kvällar i veckan är jag uppkopplad mot Paolo Altos kontor tillsammans med 8 andra studenter från USA, Frankrike, Portugal, Ryssland och Vietnam. Sen är det inlämningsuppgifter och det gäller att hänga med för tempot är högt. Förra helgen satt jag och kämpade med en presentation om mig själv. Både på slideshare och på Youtube. Om du är intresserad får du gärna kika. Det är en anledning till att det inte blir så mycket bloggat som vanligt. Man hinner inte allt.

I min presentation berättar jag bl a om hur jag lärde känna Lisa Förare här på Taffel, varför jag började blogga, vad jag jobbat med och lite om mitt privata liv. Jag har visserligen startat en firma men hemsidan som jag hänvisar till har bara en domän och det finns inget där än...och jag hoppas komma igång både med firma och hemsida i höst. Då vill jag jobba med sociala medier inom bl a livsmedelsindustrin och eventbranschen.

Mobilbloggning är också något som snurrar i mitt huvud. Just nu bara hur man löser det tekniskt. Men det får du veta mer om när det är dags.

4 kommentarer:

Örjan sa...

Lycka till!
Utmaningar tycker Du om, eller hur?

Kinna sa...

Tack Örjan! Och du har så rätt. Det här är en utmaning och väldigt kul!

Tobbe sa...

Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken... http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag...

Kinna sa...

Tack Tobbe jag ska kolla. En rockande kock låter onekligen kul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...