02 oktober, 2008

Taffel är årets nättidskrift

Som Bendel skriver på sin blogg: "Det är sjysst att Lisas Förare Winbladhs generositet med bland annat kunskaper får en synlig belöning". En välförtjänt seger. Jag instämmer och rekommenderar Taffel varmt.

Jag har följt Lisa från början när sajten kom till och vet hur mycket jobb hon och gänget bakom lagt ner. Samtidigt har de delat med sig, bjudit in andra bloggare och journalister att gästblogga. Taffel tävlade i gott sällskap med bl a Carl Bildts blogg Alla dessa dagar, Vassa Eggen, forskning.se och andra namnkunniga sidor. Läs mer om Årets nättidskrift på FSK och på Tidskrift.nu.

Motiveringen för priset löd så här:

"Denna tidskrift lyckas på ett smakfullt sätt kombinera sött och surt och svårt och lätt utan att för den skull smöra för läsarna. Taffel.se inbjuder till nya smakäventyr med 314 ingredienser samtidigt som den hyllar simpla ägg som bara ska kokas. I nästan en timme. Personliga tips, råd och reflektioner samt kärleken till mat, recept, kemi, grytor och råvaror blandas med aversion mot fräscha sallader, champagne och bananflugor. Var kan en storm i en vitlökspress bryta ut? På Taffel.se – nättidskriften för alla som äter."

Grattis Lisa och alla ni andra!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...