06 december, 2007

Världsliga problem

Kylskåpet är varmare inuti än utanpå. Poden har lagt av liksom fjärrkontrollen till TVn och de bärbara telefonerna sprakar konstigt. Det är inget allvarligt utan ganska världsligt men kylskåpet känns ändå värst då det endast är fyra år och bra märke. Tur att handlaren gett oss 6 års garanti så att vi kan få hjälp. Hjälp ja, servicedamen sa att den skulle komma den 12 dec. Va, den 12 dec, det funkar inte sa Fredrik men fick nöja sig med beskedet. Miele ringde upp igen och nu kommer de imorgon. Tur att hjorten inte gjort entré utan att jag kunnat frysa de flesta sakerna som mjölk, smör, ost, leverpastej mm men alla marmelader, inläggningar osv är i farozonen. Det doftar inte gott ifrån skåpet det är ett som är säkert.
Själv är jag i horisontellt läge och tycker lite synd om mig för en rejäl förkylning har infunnit sig. T o m att slå på datorn är halvjobbigt och då är det illa.

2 kommentarer:

annamaria sa...

Jag tycker synd om oss förkylda. Kanske ännu mer om dottern med pågående magsjuka. Nu får alla dessa sjukor ta slut, det är ju för sjutton jul snart! krya på dig! En förkyld kram kommer här!

Kinna sa...

Krya på dig också!!! Jag är på benen igen. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...