15 november, 2007

Pepparkaksprovning

Bara en liten bild med några av de nio sorter ur vår bok I mormors berså, som fanns på bordet.

Ett stort tack till alla er som kom och bidrog till att kvällen kändes väldigt spännande att göra. Tänk att ni hade era olika favoriter och att det inte var samma som alla gillade. Bloggarna Tre flickor (som verkligen var 3 flickor) och Nässelblom och choklad var på plats bland många andra.

Speciellt tack till mamma Märtha, Fredrik (sambo) och Birger min pappa som såg till att allt fungerade. Det enda jag önskar är att jag kunde klona mig själv och kunnat prata mycket mer med var och en.

11 kommentarer:

Christina sa...

TACK snällaste! Det var fantastiska pepparkakor och flickorna ansåg att jag genast skulle gå hem och baka minst lika många sorter :P
Jag hinner inte ringa dig idag ... men imorgon!
Kramar

Dubbelörnen sa...

Tusan det är sådana här gånger som jag önskar att jag bodde för en stund i stora staden igen... Det här skulle jag inte ha missat!!

Så glad för din/er skull att det går bra!!

Kramar

Bendel sa...

Och såna här gånger jag önskade magen inte var så tung...men den är snart väck och om ett tag kommer jag vara back in business.

Kram Pia

Nässelblom & choklad sa...

Tack själv, Kinna. Det var en väldigt trevlig kväll och roligt att få smaka så många olika pepparkakor. Du hade verkligen skapat mysig adventsstämning! Kram Eva

Hanneles Christmas sa...

Härligt :)

annamaria sa...

Vad mysigt det låter! Så fint också.

Lotta sa...

attans - hjärnan väck och jag missade allt.

kram //Lotta

io sa...

Å, så trevligt det lät! Vi kommer ju att ha vårt traditionella pepparkaksbak hemma hos oss i år - 18:e året i rad! Vi har våra favoritrecept, men jag brukar vilja komplettera med något "nytt"! Vad rekommenderar du i så fall? Hoppas allt är bra med dig och att du hinner pusta ut mellan varven. Kram!
Inger O i Ö

Kinna sa...

Lotta - det är sånt som händer.

io - alla hade ju sina favoriter på provningen. Jag tycker ju kanske att smörgåspepparkakan samt pepparkakan med apelsin är något extra. Sen gillar jag den med cedrosmak av de hårda. Lycka till med baket!!

Anna sa...

Ville bara säga att det är en superfin bok du gjort. Har ägnat mycket tid att bläddra i den och planera framtida bak. hittills har det bara blivit cedropepaprkakorna. Otroligt goda, fick genast minnen från mammas faster Bojjans kök. Tror bestämt hon bakade något liknande. Tänk hur otroligt smakminnet är. Tack för all inspiration i boken och bloggen.

Kinna sa...

Anna - tack och bock! Vad roligt att du gillar den och att du besökare bloggen. Cedropepparkakorna är mina favvisar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...