02 augusti, 2007

I mormors berså på SVT

Fantastiskt roligt, vi fick chansen att vara med på Gomorron Sverige och berätta om vår bakbok "I mormors berså Fem generationers bröd bakverk och tårtor". Vi bjöd på kakor och Patrik Peter lät sig väl smaka medan har pratade med oss.

Mamma har bakat, jag har skrivit och fotat. Elina, lillasyster har formgett. Provtrycket på boken ser du i sändningen. I nästa vecka går boken i tryck. Den kan beställas direkt hos oss på www.klefstadforlag.se och kommer runt den 1 september. Boken kommer inte finnas i så många bokaffärer. Vi är ju så nya i branschen.

18 kommentarer:

Gitto sa...

Jag och Magnus jublade i morse när vi av en slump råkade slå på tvn. Och vad vacker du var!

e sa...

Jag såg när de avade Gomorron och nämnde kanelbröden. Tyckte det lät spännande och tänkte att jag måste försöka se inslaget men sånt gömmer jag alltid bort. Och så var det du som skrivit boken. Kul! Jag brukar kika in på din blogg och inspireras (lagar i ärlighetens namn inte så mycket). Du kan väl påminna när boken kommer ut - jag glömmer så lätt :)

Helena sa...

Vilket fint inslag! Jag såg "sammandraget" på SVT nu i eftermiddag och vips dök du upp. :-) Jag måste länka från Ragazze-sidan!

jens sa...

Såg på Gomorron Sverige imorse och tyckte att kanlebröden såg jättefina ut! Synd att det receptet inte lades upp på svt:s hemsida, eftersom jag blev sugen på att baka dem! Finns receptet att få tag i någonstans? Boken såg väldigt fin ut!

Anne sa...

Åh, så roligt!! :) Ännu roligare nu när jag fått provsmaka :)

karin sa...

Jättekul!!!
Jag har inte TV men gick in via Ragazzes hemsida och tittade. Ser fram emot boken och kanelbröden.

Kinna sa...

Gitto - tack för komplimangen. Jag tyckte mest jag hade påsar under ögonen.

e - jag kommer att påminna och vad roligt att du inspireras.

Helena - vad schysst för länk, tack!

Jens - receptet kommer i boken. Jag vet inte vilka recept de kopierade när vi var där och trodde de tog alla. Vad roligt att du gillad det.

Anne - Det var kul att ses och roligt att bjuda just dig på mormorskakor.

Karin - visst är det kul och jag längtar också att äntligen få hålla mer än provtrycket i handen.

lumumma sa...

Vad roligt att se, och grattis till er! :)

qi sa...

Grattis Kinna, ni var jättebra i TV-inslaget! Jag såg reprisen nu i eftermiddag.

Jag ska hålla utkik efter boken när den kommer.

Kram från qi

Anna sa...

Jättetrevligt inslag på TV. Jag gillar din blogg också, brukar vara inne och kika ganska ofta. Nu måste jag plocka fram "det stora bruna kuvertet" med min moromors receptbok och handskrivna lappar som väntar på att gås igenom. Något att pyssla med i helgen kanske.

Kinna sa...

Lumumma, qi - vad roligt att ni gillade inslaget.

Anna - Att göra boken har varit så kul så jag önskar dig lycka till med dina gamla recept. Mycket roliga saker finns i böckerna och många minnen.

Bendel sa...

Vad kul! Och grattis till fint, långt inslag!

Kristina Eriksson sa...

Grattis till fint inslag. Kul att se dig nästan i verkligheten.

Brazilian Linda sa...

Jag försökte se inslaget i över 3 timmar, sen gav jag upp. Jag kom bara till delen då Elina just berättat om era anekdoter. Jag får försöka igen imorgon, men det var kul att se det lilla som jag såg och din mamma och syster är jätte härliga!
Så glad att det går bra för er! Kram!

Krokofanten sa...

Jag såg er idag också! Vad fina ni är alla tre! Vilka härliga kakor och fantastiska kvinnor! Så viktigt att hålla dessa minnen levande!
Jag skall definitivt inhandla boken och sprida svensk kaktradition i Paris!

Hannele sa...

Kul, och detta missade jag..

Kinna sa...

Bendel, Kristina, Linda Krokofanten och Hannele - tack själva både för alla glada tillrop och att ni är trogna besökare. Jag blir lika glad varje gång jag får kommentarer från er.

Pillan sa...

Grattis till den nya kokboken och även kändisskapet i TV.

Mvh Pillan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...