01 april, 2007

Laga med Lisa

Du kanske tycker det är lite magert med mat och att det varit det en längre tid. Visst har du rätt i det. Det betyder ju inte att jag inte lagar mat. Maten vill bara inte bli publicerad på en blogg utan i en bok. Jag testar mat från Lisas kommande bok. Maten är jättegod och jag har kul. Nu måste jag kolla på nya ingredienser och låta mig inspireras på ett helt annat sätt än i mormors böcker, men recepten, de får du själv spana in i boken när den kommer. Jag kan bara bjuda på en eller annan bild. =)

6 kommentarer:

Qi sa...

Jag har ännu inte sett något av programmen men har hört att de ska vara bra. Nästa program ska jag kolla!

Kinna sa...

Qi om du menar TV programmen så kan du se dem direkt från din dator (helst bör du ha en lite snabbare uppkoppling). De är korta och intressanta. Klicka bara på länken som jag lagt i ovanstående inlägg. =)

Anonym sa...

Vad kul att få vara testlagare, det "jobbet" skulle nog vara ett kärt besvär ... rent logistiskt sett är det nog inget för mig dock, jag brukar ju få bunkra upp med diverse roliga ingredienser när jag reser till Sthlm. Här kan det nog vara lite svårt att vaska fram svarta sesamfrön, sultanrussin och rosenvatten och andra ovanliga ingredienser som Lisa brukar använda :-)

Jag får njuta av dina vackra bilder istället ... det är minsann inte fy skam det heller :-)

Mvh/
Veronica

Kinna sa...

Det är superkul att vara testlagare. Veronica, det finns möjlighet att skicka saker med post. Säg bara till vad du behöver. Själv får jag paket från Paris på saker som jag inte köpte.

elina sa...

var det inte du som missade att hämta ut ett paket på posten... med ost...? :)

Kinna sa...

Mormor hade en havarti ost på posten som stank något helt förfärligt. Mitt paket innehöll löjrom, se här: http://kinnasblogg.blogspot.com/2005_12_01_archive.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...