18 februari, 2007

Sängbricka för datorn

Många av våra vänner är egenföretagare och nu ska jag göra något jag länge tänkt, nämligen att marknadsföra lite av deras saker, för att jag gillar det de håller på med. En pryl som jag blivit riktigt kär i och tänkt införskaffa är den här fina sängbrickan som den ena av våra kamrater designat och den andra säljer. Perfekt för mig och andra bloggare som både äter och skriver i sängen.

Det fina i kråksången är att den går att köpa via deras e-handelsbutik. Butiken har en tredje kamrat skapat och implementerat. Jag blir smått imponerad av allt som de här tre killarna gör tillsammans och ger varandra jobb. Kolla gärna på Bosigns sida för där finns lite användsbara köksgrejer också.

Bilden är lånad på Bosigns hemsida.

3 kommentarer:

Nässelblom & choklad sa...

Smart! Tyvärr blir det aldrig frukost i sängen för min del då jag har en pigg sexåring som oftast är igång alltför tidigt på morgonen. Men absolut något att rekommendera vidare. Tack för att du lagt till mig på din blogglista. Vilken ljuvlig grekisk middag, den hade jag gärna också varit med om - men nu fick jag njuta av den här i alla fall. Det är lustigt att de använder så mycket dill i grekisk matlagning, det förknippar vi ju med svensk mat. Har en kompis som bott där och hon använder också mycket dill på oväntat sätt.

Kinna sa...

ibland blir det frukost i sängen, men jag skulle vilja frukostera där oftare och därför ska jag skaffa en bricka. Sen är det ju mysigt att kolla på film i sängen så det är ytterligare en anledning till att ha brickan. Jag vet att vår kamrat formgivaren och hans fru är cineaster och det är säkert därför som den här idén stötts och blötts och blev en produkt.

Jessika sa...

sladdmärkarna är ju smarta, bland mycket annat. Jag äter inte heller i sängen och har ingen teve i sovrummet men de har mycket annat kul och användbart. Som sladdmärkarna ;).

Jag har skrivit ner ett recept på käsekuchen. Inget puddingpulver rent uttryckligen men ja, potatismjöl eller så kan man ta marsanpulver ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...