24 oktober, 2006

Bröllopstema

Är den inte vacker den här lilla skapelsen som var med och tävlade på choklad- festivalen? Vad konditorn hette eller vad placeringen blev förtäljer inte historien. Jag var helt absorberad över skönheten och finessen så jag glömde bort att titta efter. =)

5 kommentarer:

Brazilian Linda sa...

Trodde du jag skulle banga :) nej jag hade för mkt inspiration för det.
Jo förresten, jag hittade chimichurri i en affär häromdagen. Fast jag köpte ingen. Det får bli en annan gång. Men det är importerad från argentina kan jag upplysa om. Tänkte såklart genast på dig :)

Kinna sa...

Jag har gjort efterforskningar med en argentinsk kamrat och ska få hennes mammas/mormors Chimmi Churri recept. Hoppas du gillar den om du köper den.

Brazilian Linda sa...

OM jag nu kommer tillbaka till aff'ren ige, det var svårt att överyga min man att vi skulle åka dit, skulle du vilja att jag skickar dig en påse då? Det är 30g i påsarna.

Kinna sa...

går den köpa i påse? Ja gärna i så fall. Vad vill du ha från Sverige? =)

Brazilian Linda sa...

Ja den säljs i 30g påse. Men jag kan säga att det var som sagt inte lätt att få dit min man så det kan dröja ett tag :) (jag tillhör skaran kvinnor som inte har körkort) Jag blir glad för det lilla men det behövs absolut inte. :) kram!hkmqmh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...