25 oktober, 2006

Blomster på bordet kan vara bär

Blommor är pricken över i på ett dukat bord. Ett blomsterarrangemang som hastigt satts ihop kan se ut så här. Blommorna är från bostadsrättsföreningens gård. Stora blad från vippvallmo, svarta fläderbär och några förskrämda rosa malvor. Kunde lika gärna varit rönnbär eller en tjusig frukt (läs kvitten, äpple e dy) ett par ringblommor samt blad från vildvin i rött och gult. Oasis från blomsterhandeln att sticka ner dem i har jag alltid hemma.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad heter porslinet? Kanner igen det men minns inte varifran!

Kinna sa...

Lotta - det heter Ostindia och Rörstrand är tillverkare. Det här är nytt, men hittar du gammalt på auktion är det ett strå vassare.

Anonym sa...

Tack Kinna! Inte undra pa att det var bekant, jag har delar nerpackade i magasin i Goteborg. Har man bott for lange utomlands om man inte kanner igen sina egna saker?!

Laser din blogg med stort noje. Valdigt trevligt med det uppdaterat gammaldagsa.

Kinna sa...

Ja du Lotta, det är bara man själv som vet om man varit för länge utomlands eller ej. Det sägs att UD-människor inte får vara mer än 5 år i sträck utomlands, annars kan de inte återvända hem. Själv var jag i Paris och på andra ställen i nästan 5 år. När jag flyttade hem var jag "färdig" med utlandet för den gången. Hade ändå svårt att finna mig tillrätta i Stockholm. Ett helt nytt kapitel började. Svår omställning då Paris ofta bjöd på oväntade och spännande möten och happenings. Stockholm var inte då vad det är nu. Mycket har ändrats och det är rätt cool här också. Men ibland skulle jag önska att både jag själv och många med mig var lite mera Wild & Crazy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...