06 april, 2006

Ivan är en festis

Ivan har ringt, inte den förskräcklige utan den rolige. Ryss verkar han vara åtminstone vara med äkta brytning och 22 fruar i moskva. Då förstår jag att han behöver en av de produkter som Carlsberg lanserar nämligen Festis Lust och Festis Doctor. Festis Doctor smakar kiwi, pineapple, rosehip och ginger och är berikad med C-vitamin. Enligt Ivan är det som att dricka viagra. Jag fick gärna bli fru nummer 23. (verkar inte vara så lockande). Att jag har en sambo är inget problem. Goda kontakter med maffian kan ta hand om det.

Skämt åsido. Rolig PR kampanj som inleddes med mail till mig om jag ville prova två produkter som lanseras inom ett par veckor med uppföljande samtal från Ivan och jag kommer att få se honom på TV snart. Bra jobbat, nu väntar jag bara på att få smaka på dem också. Gissar att Fastfoodlovers hänger med och utvärderar nyheten. Resumé har redan hunnit rapportera.

7 kommentarer:

Elin sa...

Haha. Ivan har mitt nummer också. Han har lovat mig recept på borstjsoppa.Om nu hans Babusjka släpper ifrån sig receptet.

Kinna sa...

Jag ska också få receptet. Hoppas att Ivan ringer....=)

Xtian sa...

Ivan har redam ringt. Får se vad och om han kan leverera. Kul är det iallafall med en kampanj som de kör hela vägen ut...

Anne sa...

Har också pratat med charmiga Ivan - klart kul kampanj :) Ska bli lite småroligt att testa smakerna också!

Lisa sa...

Jag har fått festisen och den smakar hemskt. Massor av fåniga extrakt i mindre mängder än det ingående konserveringsmedlet. Neonfärg. Artificiell smak. Ena ungens utslag förvärrades av den. Jag fann bara Ivans tilltag extremt irriterande. Men så är jag ju också en surkärring! PUSS!

Kinna sa...

Du är ingen surkärring Lisa, tvärtom. Själv har jag inte smakat läsken än, tyckte dock att konceptet var lite kul. Puss själv!

ondskan sa...

Jo, men här är jag också surkärring faktiskt. Jag tycker det är läskigt när reklamen ringer till mig, oavsett om den är förklädd till putslustig (och rätt jävla rasistisk) ryss. Gaaah. Håller med dig, Lisa.
(Ja, inte för att han ringt till mig, Festis anser nog inte min blogg vara någon livsmedelstrendsetter...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...