tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post8323995775820045931..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Hetvägg i gott sällskapKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-52965331308389438022007-02-20T15:35:00.000+01:002007-02-20T15:35:00.000+01:00Det var gulligt av honom!Det var gulligt av honom!Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-37176277030754387052007-02-20T15:20:00.000+01:002007-02-20T15:20:00.000+01:00Det finns säkert varianter som är fasligt goda men...Det finns säkert varianter som är fasligt goda men det är inte semla för mig. Kul att du blev inspirerad. Fredrik har gjort 8 bullar till oss.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-52093693629189364282007-02-20T14:57:00.000+01:002007-02-20T14:57:00.000+01:00Ä jag håller med en semla är en semla fast jag tän...Ä jag håller med en semla är en semla fast jag tänkte att nu när hon gjort en hel bok om det så kanske det finns någon variant som är fasligt god!? Inspirerad av dig har jag nu på arbetstid gjort 12 st bullar som väntar på vanlig mandelmassa och grädde!Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-56494181480216767292007-02-20T13:19:00.000+01:002007-02-20T13:19:00.000+01:00Mia örn verkar ha gett ut en hel bok med olika var...Mia örn verkar ha gett ut en hel bok med olika variationer på semlor (reportage i senaste ICA-kuriren)- inte för att jag tycker chokladsemla eller semla med hjortron osv är semlor - men det är ju det som är trenden med mat just nu. Att skriva att det är likt något annat och döpa om det. T ex småplock är Svenska Tapas eller Meze på svenska. Carpaccio kan vara gjord på tunt skivad lax, tunt skurna champinjoner etc.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-20812933081282210032007-02-20T11:33:00.000+01:002007-02-20T11:33:00.000+01:00Hinner inte göra egna semlor :-( men får väl köpa ...Hinner inte göra egna semlor :-( men får väl köpa ett par att äta i kväll :-) Soligt är det oxå! /Xilonen (palateoftheworld.blogspot.com)Gabriela, the Food Lover!https://www.blogger.com/profile/11909757320456970244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-42918065101516363782007-02-20T10:32:00.000+01:002007-02-20T10:32:00.000+01:00Jaså det är idag det är den riktiga semmeldagen......Jaså det är idag det är den riktiga semmeldagen...? (Har fuskat och ätit några innan) Då måste jag fixa så vi kan äta det ikväll. Gör också egna, de blir godast!qihttps://www.blogger.com/profile/04881622492956456658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-11243098414268191522007-02-20T10:16:00.000+01:002007-02-20T10:16:00.000+01:00Hade faktiskt helt missat semledagen, men nu såg j...Hade faktiskt helt missat semledagen, men nu såg jag din sida och det var ju tur. Ska nog faktiskt baka några sådana idag. jag brukar ha i ett ägg + 1 tsk bakpulver för att få dem extra fluffiga. Har Mia Öhrn några käcka tips på hur man kan variera smaken, jag äger dessvärre inte boken...Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.com