tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post6571429485826584396..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: HjortfärsKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-91503360681351598642007-12-10T14:43:00.000+01:002007-12-10T14:43:00.000+01:00Skorpmjöl och eller potatis är ju gamla utdrygning...Skorpmjöl och eller potatis är ju gamla utdrygningsklassiker men gör också bullarna lite mjukare. <BR/><BR/>Enbär finns i viltkryddan.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-40337371273235083292007-12-10T14:38:00.000+01:002007-12-10T14:38:00.000+01:00Hjortfärsbiffar bjöd dom på skolan, med enbärssås....Hjortfärsbiffar bjöd dom på skolan, med enbärssås. mums.Hannele på Hisingenhttps://www.blogger.com/profile/16953503801989292994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-35448650658194216382007-12-10T14:14:00.000+01:002007-12-10T14:14:00.000+01:00Vad skönt att du också har skorpmjöl i dina bullar...Vad skönt att du också har skorpmjöl i dina bullar. Överallt så läser jag att man inte ska ha det. Jag gillar det och tycker det binder ihop fint.annamariahttps://www.blogger.com/profile/12457144578050330494noreply@blogger.com