tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post457086761451022447..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Leka med matenKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-16456597891753690162008-01-03T17:33:00.000+01:002008-01-03T17:33:00.000+01:00Örjan, tack för bra tips. Det är nog lite salt i d...Örjan, tack för bra tips. Det är nog lite salt i det här men ytterst lite.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-72306749492844402732008-01-03T17:17:00.000+01:002008-01-03T17:17:00.000+01:00Bra ide med istärningspåsarna.De flesta rekommende...Bra ide med istärningspåsarna.<BR/>De flesta rekommenderar infrysning i isfacklådor.men Du får samtidigt en automatisk avdunstningsspärr.<BR/> <BR/>Dock en varning- tillsätt aldrig salt innan infrysning.(Salt vatten fryser aldrig till lika hårda kuber som ej saltat vatten).<BR/>Problem kan vara fond på räk-eller hummerskal.(de är ju kokade i saltat spad)<BR/>Vanlig rekommendation är att först skölja skalen i vatten för att ta bort ytsaltet, innan ugnsrostningenAnonymousnoreply@blogger.com