tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post4460250875993661461..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Krispig äppelkaka med kokosKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-52797100965615058702007-09-17T09:51:00.000+02:002007-09-17T09:51:00.000+02:00Eva och Pernilla - ni har helt rätt men jag är en ...Eva och Pernilla - ni har helt rätt men jag är en slarver som inte fått ner mina förpackningar i tid så jag har några hårda saker stående i kylen numera. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-15229396783837165912007-09-17T08:00:00.000+02:002007-09-17T08:00:00.000+02:00Annars går det bra att sätta ner påsen i en vanlig...Annars går det bra att sätta ner påsen i en vanlig fryspåse och knyta till. På så sätt håller sig mitt muscovadosocker så där mjukt och fuktigt i skafferiet "hur länge som helst".Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-86743574028348561252007-09-17T07:35:00.000+02:002007-09-17T07:35:00.000+02:00Enda sättet att hålla muskovadosockret mjukt i fle...Enda sättet att hålla muskovadosockret mjukt i flera år faktiskt är att ta en så där bra knips som du hittar på IKEA, Claes Ohlsson mfl. Finns i påsar stora och små i olika färger och numera oumbärliga. Ta den stora varianten knipsa om påsen och förvara i kylen.<BR/><BR/>EvaAnonymousnoreply@blogger.com