tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post4452081279228134816..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Bästa tipset för att laga till ankaKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-17281677792071556402012-01-22T21:48:36.922+01:002012-01-22T21:48:36.922+01:00Madeleine - vet inte exakt. Den feta delen blir kn...Madeleine - vet inte exakt. Den feta delen blir knaprig. Kanske är det även så att den feta sidan fördelar värmen bättre så att köttet tillagat men inte torrt när man gör så här.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-60034621689647981242012-01-22T14:10:42.382+01:002012-01-22T14:10:42.382+01:00Lustigt, hade just en diskussion om ankbröst här o...Lustigt, hade just en diskussion om ankbröst här om dagen med en kollega. Okej, det där lät skumt insåg jag just (haha), men diskussionen var just om hur gott det var. Har aldrig tillagat ankbröst så jag blir nyfiken på varför man ska göra så där? :)Madeleine Landleyhttp://www.landleyskok.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-28557957706298524102012-01-22T10:08:36.319+01:002012-01-22T10:08:36.319+01:00Tack för tips! Vi lagade anka ganska nyligen, för ...Tack för tips! Vi lagade anka ganska nyligen, för första gången:<br />http://www.freedomtravel.se/2012/01/ugnsbakat-ankbrost/<br />Det blev helt ok, men inte lika gott som när vi ätit anka ute på restaurang...Freedomtravelhttp://www.freedomtravel.senoreply@blogger.com