tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post4287447773090523180..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Efterlysning - torskromKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-61889192724508622152012-03-08T19:26:52.654+01:002012-03-08T19:26:52.654+01:00Gott det låter Eva! Njut och tänk lite på mig.Gott det låter Eva! Njut och tänk lite på mig.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-10717567844458594672012-03-08T18:10:29.167+01:002012-03-08T18:10:29.167+01:00Precis varit Köpenhamn och inhandlat 10 burkar med...Precis varit Köpenhamn och inhandlat 10 burkar med torskrom. Finns inte i Sverige längre. Båtarna rensar och lämnar till fabrik eller slänger tillbaka i havet. Köpte 2 rombyxor utav fiskbilen igår 99:-/kg. Dyrt. Stek på låg värme med vitpeppar salt och lite idealmjöl runtom. Använd äkta smör. Förrätt toast med aioli, torskrom,räkor, sparris, salladsblad och en dillqvist. Mums./EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-22432998238697151902011-01-13T09:56:41.893+01:002011-01-13T09:56:41.893+01:00Anonym - tack för tipset. Jag är ju ofta söderut s...Anonym - tack för tipset. Jag är ju ofta söderut så jag får hålla utkik.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-12518991971182745782011-01-13T09:23:43.444+01:002011-01-13T09:23:43.444+01:00Konserverad torskrom är fortfarande ganska svårt a...Konserverad torskrom är fortfarande ganska svårt att få tag på i Sverige, men Netto-butikerna säljer dansk torskrom, 200-gramsburk för runt 16:-. Brukar köpa ett flak när jag är söderut i landet!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-34237270957667134442010-11-04T10:17:35.976+01:002010-11-04T10:17:35.976+01:00Anonym - tack för tipset. Ska testa när jag hittar...Anonym - tack för tipset. Ska testa när jag hittar burkar. <br />Karin - du har helt rätt att så gjorde man. Det hade jag glömt! Måste också kolla i affären. <br /><br />Massor mer kommentarer hittar ni fö på Mormorsmat där jag också skriver. <br />http://mormorsmat.taffel.se/2010/11/03/kopa-fiskrom/Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-74828558018969553282010-11-04T09:44:25.110+01:002010-11-04T09:44:25.110+01:00Jag kommer ihåg de där burkarna också och att jag ...Jag kommer ihåg de där burkarna också och att jag gillade det!<br />Man skar av locket i båda ändarna och tryckte ut romen som man skar i skivor och i vårt familj stekte vi dem.<br />Måste kolla i affären!Karinhttps://www.blogger.com/profile/04008126242039052842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-31143447233325536902010-11-03T21:58:25.939+01:002010-11-03T21:58:25.939+01:00Konserver finns i Norge annars kan du nog höra eft...Konserver finns i Norge annars kan du nog höra efter på fiskbilen. Stekt torksrom på mackan är inte fy skam...Anonymousnoreply@blogger.com