tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post3911415747154456291..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Kyckling med LisaKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-33514135579406557452007-04-16T10:26:00.000+02:002007-04-16T10:26:00.000+02:00Därav den lilla smileyn, jag förstod det...!Därav den lilla smileyn, jag förstod det...<BR/>!Husmodernhttps://www.blogger.com/profile/03826662030117588246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-87650678416520746482007-04-12T16:25:00.000+02:002007-04-12T16:25:00.000+02:00Vill oxå ha recept !! *väntar tålmodigt*Vill oxå ha recept !! *väntar tålmodigt*Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-49522541230119372332007-04-12T14:42:00.000+02:002007-04-12T14:42:00.000+02:00Vi älskade den också och gjorde en ny sats redan n...Vi älskade den också och gjorde en ny sats redan några dagar senare fast med kycklingfilé. Det blev minst lika gott.Jag fick lära mig på kockskolan att gurkmeja inte smakar någonting utan bara används för sin färgs skull, så jag har inte brytt mig om att prova men aj vad de ljög för mig :)Anna-Evahttps://www.blogger.com/profile/02137557170998241897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-42118997383795879252007-04-12T12:52:00.000+02:002007-04-12T12:52:00.000+02:00Husmodern - jag förstår dig, men de är fortfarande...Husmodern - jag förstår dig, men de är fortfarande inte publicerade utan den som vill hjälpa Lisa provlagar och kommenterar. Eftersom jag gärna vill blogga lite varje dag måste jag ju hitta på något att skriva om och när det inte är mina egna recept kan jag inte lägga ut dem.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-43859595708025304212007-04-12T11:18:00.000+02:002007-04-12T11:18:00.000+02:00Recept, recept!! : )Recept, recept!! <BR/>: )Husmodernhttps://www.blogger.com/profile/03826662030117588246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-15999948044759708502007-04-12T08:51:00.000+02:002007-04-12T08:51:00.000+02:00Gurkmeja är en underskattad krydda. Ofta sa man i ...Gurkmeja är en underskattad krydda. Ofta sa man i negativa ordalag att gurkmeja var något som fyllde ut en dålig curry - men det var på den tiden då det enda curryalternativet vi hade var i glasburkar på kryddhyllan och som användes till att stuva höna i som serverades med amerikanskt förkokt ris.<BR/>Pröva att köpa färsk gurkmeja i asienbutiken. Vi använder den roten lätt krossad i sydthailändska rätter, i grytor och soppor. Färsk grukmeja har en distinkt och frisk smak.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.com