tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post3514684552320967702..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Skinkstek med svål bräserad i vinägerKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-28407347838983377012014-10-07T23:22:40.866+02:002014-10-07T23:22:40.866+02:00Hej Anonym!
Det är gott att servera som man gör i ...Hej Anonym!<br />Det är gott att servera som man gör i Danmark med rödkål som tillagas med äpple och russin och kanske lite rött vin.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-74313853650043495122014-10-07T22:38:28.191+02:002014-10-07T22:38:28.191+02:00Blir skinkstek mört?
Vad äter ni till?Blir skinkstek mört?<br />Vad äter ni till?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-83810622619973349142011-04-19T19:13:48.694+02:002011-04-19T19:13:48.694+02:00Åh,man kan bräsera i cider och jag hade ingen hemm...Åh,man kan bräsera i cider och jag hade ingen hemma så det blev vinäger med jättefint resultat. Prova med cider först...! Det är inspiration från ett danskt recept.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-72994443733174898162011-04-19T18:56:28.231+02:002011-04-19T18:56:28.231+02:00Det är bara så vansinnigt gott. Håkan har infört d...Det är bara så vansinnigt gott. Håkan har infört det i köttdisken på jobbet och gör allt för att få kunderna att köpa fläskstek med svål. <br />Men vitvinsvinäger, det har vi aldrig provat slå i vår när vi kockar det. Varför gör man det, är det bara för smaken?Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-51926320101343856112011-04-17T20:05:48.621+02:002011-04-17T20:05:48.621+02:00Svålen ser grym ut!!Svålen ser grym ut!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-63388471118575619592011-04-17T18:35:36.737+02:002011-04-17T18:35:36.737+02:00Åh, du milde himmel - jag älskar fläsk med svål! V...Åh, du milde himmel - jag älskar fläsk med svål! Vi åt det igår. Långbakade skinkstek med svål (från en glad gris)i min Le Creuset, tog av locket på slutet och spruttade upp temperaturen rejält så att korrekt "crackling" uppstod:-)<br />Din vinägervariant ska absolut testas!Ankinoreply@blogger.com