tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post1902787096887328034..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Fylld paprikaKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-77435289071222711172009-11-01T09:59:40.622+01:002009-11-01T09:59:40.622+01:00Miss meister och Hannele - bra tips med ersättning...Miss meister och Hannele - bra tips med ersättning till köttfärsen. <br /><br />Karin - jag ugnsbakar paprikan, drar av skinnet och fryser in den som den är men den går att marinera i olivolja och vitlök och lägga in på burk. Vet inte riktigt hållbareheten dock. Den frysta kan man ju alltid marinera några timmar/dagar i efterhand och servera som antipasti.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-68580865237661408492009-10-31T13:32:16.652+01:002009-10-31T13:32:16.652+01:00P.S.
Hoppar över riset.. rårivna morötter ibland.P.S.<br />Hoppar över riset.. rårivna morötter ibland.Hannelehttp://hannelesparadis.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-62390633426236455902009-10-31T13:29:01.641+01:002009-10-31T13:29:01.641+01:00Min favorit, gjorde i går, men jag skär inte papri...Min favorit, gjorde i går, men jag skär inte paprikorna så, utan på sidan, får mer oss då :)Hannele på Hisingenhttps://www.blogger.com/profile/16953503801989292994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-63162361370466382342009-10-28T11:32:43.225+01:002009-10-28T11:32:43.225+01:00mycket bra inlägg, jag skriver om ungefär detta i ...mycket bra inlägg, jag skriver om ungefär detta i min blogg:<br /><br />kvarterskrogen.blogg.seAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-44919604398808674722009-10-26T21:55:11.793+01:002009-10-26T21:55:11.793+01:00Vilket bra tips. Jag brukar ockå strimla paprika o...Vilket bra tips. Jag brukar ockå strimla paprika och frysa in, men jag tänkte på den ugnsbakade. Fryser du in den färdigkryddad i strimlor med olivolja och allt? Eller kryddar du den när du skall använda den? Kan du inte skriva ett litet tips om hur man kan använda den ugnsbakade frysta paprikan?<br /><br />Superbra blogg, får massor av bra tips av dig så tack för att du tar dig tid och skriver.<br /><br />/KarinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-17947128110644789302009-10-24T21:22:21.609+02:002009-10-24T21:22:21.609+02:00Tack för alla fina kommentarer. Javisst är det ren...Tack för alla fina kommentarer. Javisst är det rena 70-talsmaten men inte desto mindre gott. Att man inte lagar så ofta kan ju bero på att paprika är rätt dyrt när det inte är säsong så det är bara att passa på när det är prisvärt.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-90644763093300683402009-10-24T19:45:13.257+02:002009-10-24T19:45:13.257+02:00Det ser supergott ut! Fylld paprika är en stor fav...Det ser supergott ut! Fylld paprika är en stor favorit i detta hemmet men ändå så äter vi det så sällan...kan undra varför? :)Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-76351246240881253752009-10-24T10:06:15.790+02:002009-10-24T10:06:15.790+02:00Gott! Jag byter ut köttfärsen mot sojafärs, blanda...Gott! Jag byter ut köttfärsen mot sojafärs, blandat med lite mer grönsaker. Supergott och sådär bra mat som sköter sig själv en stund :-)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-47902348022729927072009-10-23T16:54:59.334+02:002009-10-23T16:54:59.334+02:00Fyllda paprikor känns som rena 70-talsmaten! Men v...Fyllda paprikor känns som rena 70-talsmaten! Men varför inte? Tror det kan vara riktigt gott. :)Jessicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-27760016073490390082009-10-22T11:26:32.471+02:002009-10-22T11:26:32.471+02:00Jag har länge velat laga fylld paprika men på någo...Jag har länge velat laga fylld paprika men på något konstigt vis händer det aldrig.. Dags att prova nu! Ser jättegott ut :)Emmas Kökhttp://xn--emmaskk-f1a.senoreply@blogger.com