tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post153631126569351086..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: En tysk älsklingskakaKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-22791158473042681812012-01-15T19:01:05.686+01:002012-01-15T19:01:05.686+01:00Marion. Vad roligt. I vår bok I mormors skafferi h...Marion. Vad roligt. I vår bok I mormors skafferi har vi 2 recept till med käsekuchen då det verkligen är favoriter hos mig.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-5254919221002705462012-01-15T14:40:29.861+01:002012-01-15T14:40:29.861+01:00ojojoj så gott.
Är själv från Tyskland men denna v...ojojoj så gott.<br />Är själv från Tyskland men denna variant har jag inte ätit förrut. Supergott, kommer att ingå i favoritrecepter, har dessutom bakat med sötningsmedel pga att min man är diabetiker och den är lika god!!<br />Hälsning <br />MarionAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-85378267867785975112008-03-28T20:42:00.000+01:002008-03-28T20:42:00.000+01:00Jag använde marsanpulverJag använde marsanpulverAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-64691617097754690852008-03-28T11:22:00.000+01:002008-03-28T11:22:00.000+01:00Örjan, använde du marsanpulver eller majsenastärke...Örjan, använde du marsanpulver eller majsenastärkelse i din? Raspat citronskal är inte fel men det var något sånt i de andra två så för att särskilja smaken behöll jag det här receptet så intakt som möjligt.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-59522552928796801692008-03-27T18:04:00.000+01:002008-03-27T18:04:00.000+01:00Tack för receptet.Serverade det idag till lunchgä...Tack för receptet.<BR/>Serverade det idag till lunchgästerna tillsammans med broccolisoppa.<BR/>Följde ditt recept med tillägget - lite raspat skal från citronen. Alltid gott med aningen citrusolja (?)<BR/>En reflektion -under gräddningen när jag öppnade ugnsluckan uppfattade jag en mandelarom. Nästa gång kanske jag tillsätter lite flagad mandel för att förstärka den smaken/aromen.<BR/><BR/>Dessutom den är ju glutenfri!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-22882116372928949662008-03-24T16:49:00.001+01:002008-03-24T16:49:00.001+01:00granntantgranntantBendelhttps://www.blogger.com/profile/04184727303682900874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-65343097076766006032008-03-24T16:49:00.000+01:002008-03-24T16:49:00.000+01:00Åh, något liknande brukade min tyska garnntant bju...Åh, något liknande brukade min tyska garnntant bjuda på då jag växte upp.Bendelhttps://www.blogger.com/profile/04184727303682900874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-59688429735606555152008-03-24T16:34:00.000+01:002008-03-24T16:34:00.000+01:00Åh, vad kul att du gjorde den. Jag älskar smaken o...Åh, vad kul att du gjorde den. Jag älskar smaken och kesella visar sig från sin mest fördelaktiga sida.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-60429491849162814522008-03-24T14:58:00.000+01:002008-03-24T14:58:00.000+01:00Vilket enkelt o supergott recept! Gjorde den idag ...Vilket enkelt o supergott recept! Gjorde den idag o det blev en succe. En smarrkaka enl sonen ;)<BR/><BR/>Tusen tack!<BR/><BR/>KramarDubbelörnhttps://www.blogger.com/profile/14724125243902109886noreply@blogger.com