tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post1378372912600308439..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Tjugondag Knut - julgransplundringKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-61644734397078018532013-01-13T09:18:39.684+01:002013-01-13T09:18:39.684+01:00Lutfisk var lit oväntat men intressant.
Kalkon är...Lutfisk var lit oväntat men intressant. <br />Kalkon är bra tips...<br />Tack för kommentarer. =) Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-70796258977485528542013-01-12T22:05:36.788+01:002013-01-12T22:05:36.788+01:00Ja här plundrar vi kalkonen som inte blev tillagad...Ja här plundrar vi kalkonen som inte blev tillagad under julen:)Millas Hälsoblogghttps://www.blogger.com/profile/06870109457764911872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-71960777086871188662013-01-11T19:57:41.388+01:002013-01-11T19:57:41.388+01:00Hos oss serveras lutfisk på första advent, juldage...Hos oss serveras lutfisk på första advent, juldagen och tjugondag knut. <br /><br />Lutfisken får ligga i blöt många timmar innan den kokas i ugnen. Då blir den så härligt skivig. Vit sås med grovmortlad kryddpeppar är ett måste och därtill kokta gröna ärtor. <br /><br />Till efterrätt på juldagen serveras ris a la Malta, gott. På söndag tror jag att det får bli fruktsallad. britt-mariolssonhttps://www.blogger.com/profile/11856966722264408523noreply@blogger.com