tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post115557889478431122..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Drömmar av silver, drömmar av guld.Kinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1155738041562631342006-08-16T16:20:00.000+02:002006-08-16T16:20:00.000+02:00Underbart! Tack så väldigt för tipsen. Ska snart s...Underbart! Tack så väldigt för tipsen. Ska snart sätta igång och laga, spännande! Ha det fint!so-kahttps://www.blogger.com/profile/13006356829416277342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1155726467507001252006-08-16T13:07:00.000+02:002006-08-16T13:07:00.000+02:00Ja det är sant, många gamla kunskaper går tyvärr f...Ja det är sant, många gamla kunskaper går tyvärr förlorade. Jag har några riktigt gamla köksalmanackor hemma i sverige där det ges ut råd och knep om hur en duktig fru sköter hushållet :) Så roligt att läsa.. jag gick just och tänkte på det igår faktiskt och då hade jag inte ens sett ditt inlägg :)Brazilian Lindahttps://www.blogger.com/profile/02312091350633027701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1155677077994585172006-08-15T23:24:00.000+02:002006-08-15T23:24:00.000+02:00Sofia, om du kikar på 24 %ig ättika så finns det s...Sofia, om du kikar på 24 %ig ättika så finns det streck på flaskan. Varje streck visar en grad ättika. Maila mig direkt om du behöver mer hjälp. <BR/><BR/>Det har varit lite ont om dillkronor i år. Prova med lite dillfrön (finns på kryddhyllan i affären) tills du hittar dillkronor. Behövs inte så mycket dillfrön och inte heller mycket pepparrot för att ge smak. <BR/><BR/>Lycka till!Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1155668665533116132006-08-15T21:04:00.000+02:002006-08-15T21:04:00.000+02:00Nämen, nu hittade jag ju ditt (eller Ingas) recept...Nämen, nu hittade jag ju ditt (eller Ingas) recept lite längre ned. Det ser utmärkt ut. Några frågor, vad menas med 4 grader ättika? Hur mycket är det? Och dillkronor, jag lyckas inte hitta det att köpa någonstans, något tips? Mvh, Sofiaso-kahttps://www.blogger.com/profile/13006356829416277342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1155668055173394852006-08-15T20:54:00.000+02:002006-08-15T20:54:00.000+02:00Hejsan! Jag var för några veckor sedan inne på en ...Hejsan! Jag var för några veckor sedan inne på en sida som var specialiserad på "gammaldags" recept där jag hittade ett receptpå bl a inlagd västeåsgurka. Kan inte minnas om det var här eller om det var någon annan sida. I vilket fall som helst så undrar jag om du känner till någon sådan sida/blogg? Och har du något bra recept på traditionellt inlagd gurka? Mvh, Sofiaso-kahttps://www.blogger.com/profile/13006356829416277342noreply@blogger.com