tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post114770035488681607..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Ogräs i salladenKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1148232838586134342006-05-21T19:33:00.000+02:002006-05-21T19:33:00.000+02:00Vilket tips! Tackar, jag får väl ta tillbaka mina ...Vilket tips! Tackar, jag får väl ta tillbaka mina ord om tröskeln och släp(pa) in de krakarna igen.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1148115542012272682006-05-20T10:59:00.000+02:002006-05-20T10:59:00.000+02:00Du ska woka dem!Hetta upp lite olja i en gjutjärns...Du ska woka dem!<BR/>Hetta upp lite olja i en gjutjärnspanna. Lägg några (10) senapsfrön i oljan. När de börjar poppa, släng i kirskålen (sköljd och rengjord förstås)plus lite hackad vitlök. Veva runt då och då, så att allt blir jämnt upphettat. Efter ett par minuter är det klart. Salta lite. Ät.<BR/>Mycket gott till rökt eller halstrad makrill, särskilt med rabarberchutney.Anonymousnoreply@blogger.com