tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post113188219164133605..comments2024-01-06T11:29:55.006+01:00Comments on Kinnas blogg - mormors mat - en matblogg: Fräcka frönKinna Jonssonhttp://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1132352805343375552005-11-18T23:26:00.000+01:002005-11-18T23:26:00.000+01:00Jag blötlägger quinoan en 15 min - 1/2 tim om jag ...Jag blötlägger quinoan en 15 min - 1/2 tim om jag har tid. Nu har jag inte de med skal på, men... Sedan steker jag kryddor, färska örter (t ex timjan och rosmarin), och lite grönsaker, sedan quinoa + vatten och salt. Tomater gör quinoan gott. Jag serverar den varm när jag gör den på det här sättet.<BR/><BR/>Hälsningar, MeruAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1131994748616361202005-11-14T19:59:00.000+01:002005-11-14T19:59:00.000+01:00Hej!Tack för tipset. Roligt att du gillar sidan.=)...Hej!<BR/>Tack för tipset. Roligt att du gillar sidan.<BR/><BR/>=)<BR/>KinnaKinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18830949.post-1131993159435182092005-11-14T19:32:00.000+01:002005-11-14T19:32:00.000+01:00Hej! prova att rosta quinoan lite lätt innan du ko...Hej! prova att rosta quinoan lite lätt innan du kokar dem. Då smakar de mer och kladdar mindre. Fin blogg!Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.com