27 juni, 2016

Läckra italienska köttbullar


Man borde ha sardeller i allt...orden kom från sambon när han smakade på den här rätten. En djup och fyllig smak, mycket umami från inte bara sardellerna utan även från tomatpurén.

Tomassåsburkarna kunde plockas ner från hyllan. Och med den här rätten var köttfärsen slut i frysen samt även pastan - linguine fullkorn från Kungsörnen. En favorit i skåpet. För varje sak som vi gör slut på blir jag glad. Specerier som inte behöver packas ner i en flyttkartong. Vad skönt! (Ja, du ser röran i bakgrunden på bilden...flytt kräver en hel del. :-)

F ö var de här italienska köttbullarna så goda. För att komma ihåg receptet lägger jag upp länken på bloggen för den här vill jag göra fler gånger. Vi använde dock kycklingfärs från Kronfågel istället för nötfärs och resultatet blev riktigt bra med den också.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...