08 mars, 2016

Blommig falukorv och barns andra favoritkorvarNu är det dags för korvfestival igen, närmare bestämt redan till helgen. Och jag har  under den senaste månaden fått möjligheten att jobba med korvfestivalen på sociala medier. vilket är superkul!

Som du kanske vet älskar jag fin välgjord, smakrik korv och tycker det är kul att det finns så många olika varianter. Det dyker upp massor av olika produkter hela tiden. Senaste tillskotten innehåller kycklingkött samt att en del korvar, som just kommit ut på marknaden, innehåller även hälften kött hälften grönt. Spännande utveckling.

Nyligen kom ett pressmeddelande om att om man är under 12 år kan tävla med sin egen korv och även få den som egen produkt i butik. Väldigt rolig idé då barn är så enormt kreativa men även om du inte vill tävla finns det möjlighet för barn att lära sig mer om korv. I barnens egen korvskola får man smaksätta och stoppa korv. Här kan du läsa mer om aktiviteten Barnens korvskola på festivalen. Och här läser du om hur ditt barn kan bli en korvmakare med egen korv.
Jag ser fram emot att få se hur uppfinningsrika barnen är och vilket innehåll de olika korvarna kommer att ha.

Ses vi där?

Allt som händer på Korvfestivalen hittar du här.

Öppetttider:
12-13 mars
Lördag 10-18, söndag 10-17
Förköp till biljetter. Enklast när du kommer till mässan.

#8 #blogg100

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...