11 februari, 2014

Färskkorv att lägga på grillen

Min sambo kläckte en kul idé och det var att vi ska göra färskkorv och bjuda hem vänner på någon typ av korvfest, en egen liten variant av Korvfestivalen. Laddar därför nu med bra idéer och tyckte att den här lilla filmen var riktigt trevlig. Här fanns både recept på texas korv med alla ingredienser samt små fina tips som t ex att stoppa köttbitarna i frysen en stund före malning samt även stoppa korvsmeten i frysen för att det både ska smaka bättre och vara mer lätthanterligt. Korven smakar lite som en rökt korv och som en grillkorv säger Jonas Cramby som gjort klippet. Den här är absolut en korv som jag vill prova.

Korta versionen med bara köttråvara, ingredienser, malning och instruktioner hur man stoppar den.






Långa versionen - du hittar receptet i undertexten till klippet samt hela grillproceduren där Jonas instruerar hur man grillar med indirekt värme. Efter det serverar han korven med bröd och surkål. Och det blir också en mexikansk korv i bröd med ost, chili, koriander, silverlök samt manchego. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...