08 april, 2013

Sund burgare på kalkon

Hamburgare behöver inte vara på rött kött eller serveras med svampigt vitt hamburgerbröd. Råvarorna kan varieras i oändlighet. Här har jag valt ett stenugnsbakat surdegsbröd från Fabrique, färsk spenat, gul paprika, bacon från SCAN och sallad på cocktailtomater med rödlök, mycket vinäger och en favorit, avocadoolja från Fontana. Hamburgaren är på kalkonkött från Ingelsta kalkon. Välkryddad och inte så mycket bearbetad, verkligen jättegod.

För övrigt har SCAN kommit med en jättebra förpackning för bacon som man drar/öppnar som jag gillade skarpt när jag testade deras produkt för några veckor sedan.

Bara så du vet. Produkter som jag fått för provsmakning är kalkonburgare från Ingelsta kalkon och Avocadoolja från Fontana Food. Resten har jag köpt själv. ;-)

2 kommentarer:

Millas Hälsoblogg sa...

Härligt gott :)

Kinna Jonsson sa...

Kul att du tycker det! Den blev jättegod men vi hade olika åsikt. Sambon tyckte den var för mycket kryddad dvs han reagerade lite på det som han upplevde som tillsatser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...