29 juni, 2012

Testar Fast Food hamburgare

MAX hamburgerrestaurangs burgare är goda. Vi beställer ett grand de lyx mål och byter pommes mot sallad. Rejält med kött i själva burgaren och en fräsch varierad sallad till som innehåller isbergssallad, ruccola, körsbärstomat och morotsslantar. Riktigt bra. Sambon kommenterar att det som är fascinerade är att MAX också lyckas ta betalt för högre kvalitet.

Jag är fascinerad över publiken som är allt från mysig lokalbefolkning med smålands dialekt, chicka tonårsfamiljen, intellektuella småbarnsfamiljen som kan vara stockholmare, äldre skinnklädda knuttar, flera äldre par och så vi. En härlig blandning.

Resan fortsätter mot Skillinge och sen Malmö för att fira kusin vitamin med fru.

Att vi testar är tack vare presentkort fr MAX. :-)

Vi är nyfikna på varför man väljer MAX då Donken och Burger King ligger ett stenkast härifrån.

Varför väljer du den ena framför den andra?

3 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Det är mycket sällan jag käkar fast food. Men är jag i Sverige och det finns en Max restaurang i närheten så väljer jag den för att maten känns fräschare och det ofta är bättre kvalite! MCD är ju rena kartongen. BK något bättre men i Sverige är MAX det Maximala!

Anonym sa...

Hej...
Jag tycker att MAX är pyton. de gånger jag har provat har det inte varit bra kött utan mycket tydligt en burgare som är mer som en pannbiff. Så grå och gummiaktig så att den inte kommer i närheten av 100% oxkött. Och mitt mantra är just att stoppar man något annat i en hamburgare än kött salt och peppar (mööööjligtvis ytterligare lite kryddor så är det inte längre en hamburgare (utan en platt köttbulle eller en pannbiff)
Så tycker jag! :-)

Kinna Jonsson sa...

Där ser man. Åsikterna går isär. Jag äter ju väldigt sällan någon snabbmat överhuvudtaget. Men de få gånger som jag gjort det har Max varit bra.

Vad gillar du då Oresunt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...