03 juni, 2012

Testar färdiglagat från Findus

Ibland kan det hända att jag äter färdiglagad mat men om jag ska vara ärlig kan inget slå äkta vara. Det blir inte ofta burgare på Donken, Max burgare eller portionsförpackningar från Findus heller, för den delen.

Ikväll hade vi idétorka och löste in kuponger för att testa Dagens Kalkonschnitzel Cordon Bleu. Nog tycker jag att namnet Cordon Bleu, som betyder att det är ost och skinka i, även förpliktigar till  helt kött.  Men schnitzeln visar sig var panerad köttfärs av kalkon. För mig är köttfärs inte schnitzel, utan mera typ pannbiff. Av skinka finns det inte ett spår, vilket även framgår i innehållsförteckningen, som för övrigt är rätt lång.

Vår micro kanske inte är den bästa för det tar mycket mer tid att värma än vad som står på förpackningen. När allt är genomvarmt lägger jag upp portionen på tallrikar. Såsen smakar riktigt bra. Ärtor från Findus brukar alltid vara mycket bra. De är små och delikata. Findus ärtor är mina favoriter. Men sen måste jag säga att det som helhet lämnar mycket övrigt att önska. Det är dessvärre inte värt att köpa igen. Antagligen beror det på att jag alltid lagar mat från grunden. Smak- och innehållsmässigt är det inte det jag vill ha på tallriken.

1 kommentar:

Freedomtravel sa...

Helfabrikat blir ju sällan riktigt gott tyvärr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...