12 januari, 2011

Pimpa glassen och få guldkant på tillvaron



Varför inte fixa till lite finare vaniljglass med något så enkelt som att hälla en skvätt med kaffelikör typ Tia Maria eller Kahlua? Alternativt servera konserverad frukt till. Eller gör en enkelt aningen fejkad Baba au Rhum genom att dränka en torr sockerkaksskiva med sockerlag från inlagd frukt eller någon god alkohol? Servera sockerkaksskivan med glassen, frukten och kanske t o m en klick vispad grädde. Svårare än så behöver det inte vara att få guldkant på tillvaron.

2 kommentarer:

Stefan sa...

Off topic: Visst var det du som hade siten Grytsnack? Poff! Så var den bara borta. Den hann bli en favorit som skulle testas - men det hann jag inte. Å det är ändå säsong för grytor.

Kinna sa...

Hej Stefan!
Visst var det jag. Vad roligt att du gillade sajten. Vet inte om det blir någon fortsättning då jag haft den som ett uppdrag. Ska kolla med Passagen vad som är på gång.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...