22 november, 2010

8 tips till varför man ska laga gryta

Gryta är ett otroligt bra sätt att ta tillvara på både kött som kräver lång tillagningstid, alla dessa burkar som står i skåpet och blir gamla plus att passa på när det är extrapris på en hel lax eller annan fisk. Här kan man med fantasins hjälp laga de mest fantastiska kreationer. Nedan ser du mina 8 tips till varför man ska laga gryta. Över 80 recpet på grytor hittar du på Grytsnack där jag just nu skriver om grytor på uppdrag.

  1. Lätt sätt att laga mat till många.
  2. Blir bättre dagen därpå för vätskan går in i köttet.
  3. Sanera skåpen från kryddor, småburkar med såser en skvätt vin eller grädde.
  4. Bra lunchlådemat.
  5. Enkelt att kombinera grönsaker med kött, fisk eller skaldjur.
  6. Allt-i-ett spar disk
  7. Ofta prisvärt framdelskött
  8. Går att variera i all oändlighet
Vilket är ditt bästa tips? Berätta gärna för mig i kommentarerna nedan.

2 kommentarer:

karin sa...

Det ger en en anledning att köpa en Le creuset gryta, om man bara kan bestämma sig för färgen...

Kinna sa...

Visst gör det! Orange dvs den klassiska skulle vara mitt val. =) Önskar dig en trevlig advent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...