29 april, 2010

Mat till mottagning hemma

Det ska vara enkelt att ta emot gäster hemma. Vid en födelsedag ska födelsedagsbarnet kunna ta emot gäster, blommor och presenter, inte stå vid spisen eller febrilt diska fler glas eller tallrikar. Då är det viktigt att maten är klar i förväg och sedan enkel att plocka fram. När vi firade en 70-årsdag serverades den här fina buffén.



Gravad oxfile med en förstärkt majonnäs, sk Ulrikasås



Västkustsallad med Rhode Islandsås.



Kycklingspett med jordnötssås



Avslutningsvis en ostbricka med kex.

Dessutom fanns en extra grönsallad, ett surdegsbröd och ett ungerskt landbröd.

Dryck med både vitt och rött vin, öl och mineralvatten.

Oscarstårta och chokaldtårta med kaffe. Här ser du hur man gör marsipanrosor till dekor.

2 kommentarer:

receptomaten sa...

Läckert och vilka bilder sen!
Trevlig helg!

Kinna sa...

Tack! Ha en skön helg själv!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...