09 februari, 2010

Snabba cash

Nej, jag har varken läst boken eller sett filmen. Inte tror jag heller att man har så stor chans att tjäna snabba cash utan det är enträgenhet som vinner och att man har mål i tillvaron. Ändå vill jag skriva om tävlingen där det finns chans att vinna 100 000 pix. Framförallt gillar jag nämligen läkerol och blir glad över alla smaker som finns. Nu sitter jag som bäst och idisslar senaste smaken med salmiak och licorice. Goooood! Sen ska jag testa lakrits och päron som låter som en helt galen kombo...eh, det var den oxå. Inte jättegod om jag får säga det. ;-)

Nu har jag lagt in ett tävlingsbidrag med blodgrape och acai. Lika galet som Päron och Lakrits och vem vet om det är gott. Skulle jag vinna tar jag med mig älsklingen till Sydamerika och kollar in bäret IRL. Rösta gärna på mitt bidrag. Min påse heter Superbowl!

5 kommentarer:

receptomaten sa...

Röstat & klart :)
Hopps du vinner!

Elena sa...

Hej!
Du har fått en award av mig. Kika in hos mig så får du veta mer.
Elena.

Kinna sa...

Tack så jättemycket för röstningarna!

Nässelblom och choklad sa...

Ok, det är väl ett riktigt bra förslag!

Johanna Siljehagen sa...

Snabba Cash àr en bra bok. Dock gàr det att tjàna pengar snabbt, men med livet som motpris. Min vàn har levt detta liv, men idag hederlig och har nya vànner (som mig). Nu ska jag in och ròsta. Tack fòr fiskbilden...ska hitta en motsvarande fisk hàr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...